Hvem er Coolashade?

Coolashade er det ledende firmaet for montering og  produksjon av solseil på Costa Blanca, Spania. Vi har drevet med montering av solseil de siste fem årene – vi leverer til hele Spania, og vi har faktisk så godt som 100% tilfredse kunder. Du kan se vårt hovedgalleri her. Coolashade Shade Sail var det første firmaet som foretok montering av solseil på Costa Blanca, og på grunn av at dette har blitt veldig populært, har vi ekspandert til andre områder i Spania og også Europa.
Coolashade Shade Sails er den eneste solseilspesialisten på Costa Blanca, og vi oppgraderer hele tiden vår teknologi og våre maskiner for å gi våre kunder det aller beste innen produksjon og montasje.

avslapnings skygge Spania

Hver enkelt montasje av solseil utført av Coolashade, og også det materialet vi bruker, har 10 års garanti mot UV-skader. Coolashade Shade Sails tilbyr også en eksklusiv 3D designservice, slik at våre kunder kan se hvordan solseilet vil komme til å ta seg ut før det blir installert. Coolashade holder også et standard lager av materialer og deler, slik at vi kan garantere at kunden får levert varen snarlig og uten nevneverdig ventetid. Ønsker du ytterligere opplysninger om hva Coolashade Shade Sail kan tilby, besøk vår hovednettside www.coolashade.com for engelsk eller www.velasdesombra.es for spansk. Disse vil åpnes i et nytt vindu med lett navigasjon tilbake til denne siden.

Hva er et solseil?

Coolashade Shade Sails er fabrikert av et materiale som kalles high density polyethylene (polyetylen med høy tetthet). Dette er utviklet i Australia for å skaffe skygge for strekk-strukturer. Dette har blitt utviklet over en periode på ca 20 år, og på grunn av den svært høye kvaliteten, er den svært robust og også beskyttet mot solens skadelige UV-stråler.
seilformede markiser Spania
Dette materialet er strikket sammen og kommer på store ruller, det er veldig sterkt og vil ikke revne selv om det er utsatt for harde værforhold.

Coolashade Shade Sails kjøper sine materialruller direkte fra fabrikanten, og dette fører til at solseilene i Spania lages av våre egne topp moderne seil og med vårt eget maskineri.

Coolashade Shade Sails finnes i hele 16 forskjellige farger, som alltid finnes på lager. Våre solseil blir produsert med samme teknologi som er brukt på seilbåter, helt ned til tråden som benyttes til å sy sammen seilene.  Alle Coolashades solseil har en rustfri stålkabel i ytterkant for å gi en stødig og sikker installasjon også under trykk og også under de strengeste vindforhold. Solseil har alltid en kurvet ytterkant, noe som hjelper til å overføre trykket fra hjørnet og inn i hele solseilet. Dette betyr at du kan forsikre deg om at din montasje ikke vil blafre eller se frynsete ut selv etter mange års bruk.

Ønsker du ytterligere opplysninger om hva Coolashade Shade Sail kan tilby, besøk vår hovednettside www.coolashade.com/about-shade-sails for engelsk eller www.velasdesombra.es/sobre-velas-de-sombra for spansk. Disse vil åpnes i et nytt vindu med lett navigasjon tilbake til denne siden.

Hvor kan du bruke et solseil?

Svaret på spørsmålet “Hvor kan jeg bruke et solseil i Spania?” er ganske enkelt … et Coolashade solseil kan oppføres praktisk talt hvor som helst og gir en behagelig, skyggefull plass og det kan benyttes til mange ulike bruksområder.
Coolashade solseil har bl.a. blitt brukt til spiseplasser, takterrasser, svømmebasseng, hundegårder, lekeplasser, BBQ-områder og over utendørs kjøkken, som carport, Du skaper den perfekte skyggefulle uteplassen på denne måten.
Solseil vil også tilføre verdiøkning til ditt hjem i Spania, de er et positivt tillegg til ethvert område og vil ikke se verken gammelt eller utdatert ut.
Coolashade solseil i Spania øker stadig i popularitet, delvis pga det faktum at de kan dekke store områder med minimale festeanordninger, noe som betyr at du ikke trenger å ha tunge strukturer som tar opp dyrebar plass. De er også designet for å tåle de ekstreme værforholdene som man kan oppleve her i Spania.
carport i Spania
Coolashade Shade Sails vil informere deg om den beste løsningen for akkurat dine behov, og kan også tilby deg en 3D design-tegning av den foreslåtte montasje, noe som gir deg fordelen av å se hvordan det vil se ut før og etter at arbeidet er gjort.
Dette er perfekt hvis du ikke selv er til stede på din eiendom under selve monteringen.
Hvis du har flere spørsmål, kan du se på vår spørsmål og svar-side på engelsk.

Coolashade solseil-montering

Coolashade solseilprodusenter i SpaniaOm du vurderer å skaffe deg et solseil i Spania, er det alltid lurt å bruke en spesialist som Coolashade Shade Sails, vi tar vare på alt gjennom hele prosessen når du setter opp et solseil.
Vi starter med design, og passer også på at den ferdige konstruksjonen både er praktisk og pen å se på. Vi sørger også for at ditt område får maksimal skygge med det arealet som er til rådighet.
Vi vil deretter foreta en liten undersøkelse for å være sikre på at festepunktene er sterke og ikke kommer til å påvirke eventuelle installasjoner som er under bakken. Vi kan også montere festene til eksisterende vegger (avhengig av undersøkelsen) ved hjelp av  moderne kjemisk monteringsmasse, du kan se hvordan vi fester til hule vegger her og også hvordan vi fester til fast betong her. Dette er korte videoer som ligger på våre leverandørers nettsider.
Spesifikasjoner for den ferdige konstruksjonen blir deretter diskutert for å fastslå hva slags fester som er nødvendige og også hva slags finish det vil være, vi kan montere galvaniserte eller rustfrie stålfester samt tilbehør.
Coolashade solseilprodusenter i SpaniaPå dette tidspunktet vil det bli sendt en spesifikasjon på e-post, dette tilbudet dekker alle aspekter av monteringen og vil liste opp alle elementer som man er blitt enige om. Dette gir våre kunder en forsikring om  at det de faktisk har bestilt er det de får. Nærbilde av fester.

Når installasjonsteamet fra Coolashade kommer til eiendommen din for å starte monteringen, vil vi igjen diskutere posisjonering og områder hvor festene skal monteres, dette gir kundene en mulighet til å endre alle aspekter av monteringen før start. Vi vil så begynne med å lage festepunktene, og når dette er utført, vil vi foreta målinger slik at  solseilet kan settes opp med eksakte dimensjoner. Når solseilet er ferdig, normalt innen en uke, vil vi komme tilbake for å installere og stramme solseilet ved hjelp av marine kvalitetssjakler og beltestrammere.

Før vi forlater din eiendom, sørger vi for at alle områder er rene og ryddige og at eventuelle reparasjoner av flislagt gulv er komplett og at det matcher med de allerede eksisterende flisene.

Hvis du ønsker å motta et besøk for å diskutere dine ønsker og om du har noen spesifikasjoner, kan du bruke skjemaet nedenfor til å kontakte vårt salgsteam i ditt område.

Translations provided by Vivi Furu – Oversettelse ved Vivi Furu – post@vivifuru.no

 

  • Svar på spørsmålet :
    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Coolashade Online